*LAINAUKSET

Vuosi 2008

8.12.2008
Aika muuttuu, maailma muuttuu ja ihmiset muuttuvat.
4.12.Kurin ylläpitäminen ja kurittaminen ovat kaksi eri asiaa.
20.11.
Tuulimyllyillä varmaan saadaan jotain aikaiseksi – ainakin karkoitetaan asutus niiden toiminta-alueilta ja haitataan linnuston elämää – mutta mitään lopullista ratkaisua ne eivät tuo.
11.11
Luetun ymmärtämisessä oli suuria vaikeuksia ja myönnän, että kesken jäi lukeminen.
16.10.2008
Kun sen ottaa käteensä, ei tarvitse pohtia, miksi sille on annettu juuri se nimi.
3.10
Ihmisten kärsimyksellä mässäilevästä joukosta ei pääse eroon edes yksityisen ja henkilökohtaisen menetyksen sattuessa kohdalle, vaan kriisiapua on tyrkyllä jopa lemmikkieläimen kuoleman johdosta.
30.8.
Vanha viisaus: Tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan se joka maksaa, toimii myös Suomen ja Venäjän välisestä alueyhteistyöstä aiheutuneisiin kustannuksiin.
28.7.
Ruotsin vallan alta Suomi tuskin koskaan olisi itsenäistynyt, eikä se helposti käynyt Venäjänkään alaisuudesta.
17.7.
Vaikka Suomi on suljettu heinäkuussa, aina vesisateiden lomassa myös aurinko aika ajoin pilkistää. Kauniimpi sukupuoli kulkee kevyissä kesähepeneissään ja myötävaikuttaa myönteisesti monen miehen kesämieleen. Tarkoituksellako? Mene ja tiedä.
10.7.
Muistan kuulleeni tarinan, jonka mukaan kerran Kekkosen kalavaa’alla punnittu vastasyntynyt lapsi olisi painanut 8 kg
2.7.
Kuin pässiä narusta viedään suomalaisia ja muita EU-kansalaisia.
12.6.
Kun Lipponen ilmoitti, että demarit tarvitsevat nuoren naisen puheenjohtajakseen, Sdp:n puoluekokous toteutti “Kuninkaansa” toiveen.
22.5.
Myös oppositiosta löytyy isoja vaalibudjtteja ja tiettyjä mielleyhtymiä saattaa syntyä. Vaalirahoittaja voi siis veikata myös väärää hevosta. Oppsitiosta käsin asiat eivät yleensä etene.
2.5.
Vanha totuus on, että juuri vappu kuuluu niihin juhliin, jolloin amatöörijuoppojen kännipäiset sekoilut korostuvat.
17.4.2008
Vanhasen korvaamattomuuden kyllästämä vallantäyteys ihmetyttää! Onko pää niin pilvissä, että maanläheiset peruskysymykset eivät sinne asti välity.
10.4.2008
Kun tuhannelta suomalaiselta kysyttiin ”onko työpaikallasi joku sinua tyhmempi?” 79 prosenttia vastasi myöntävästi. Vastaus yllättää ainoastaan siinä, 21 prosenttia olettaa olevansa työpaikkansa tyhmin tai kuuluvansa ainakin tyhmimpien joukkoon.
3.4.2008
Paljon huolestuttavampaa on, jos ulkoministerin toivotaan viestittelevän tanssitytöille mieluummin työasioistaan kuin pikkutuhmista seksifantasioistaan.
29.3.2008
Piruparka ei taida olla ainoa, jonka mielessä on käynyt, että hankkiiko veli venäläinen nyt ostamalla pala kerrallaan Suomea, kun ei siinä pyssy kourassa aikanaan onnistunut?
3.3.2008
Hyvinä vuosikertavuosina syntyneet pysyivät luokkahuoneissa kurissa ja järjestyksessä, kun joutuivat haistattelun sijasta teitittelemään opettajiaan. Haistakaa te opettaja v…u ei kuulosta kovin vakuuttavalta.
10.1.2008
Takavuosina kilpahiihtäjän urheilusuoritukseen riitti, kun ymmärsi selkään lyötäessä lähteä hiihtämään valmiiksi tehtyä latua niin kovaa kun jaksoi. Ja tajusi lopettaa, kun hartioille heitettiin huopa. Joka oli merkki siitä, että tehtävä oli suoritettu.
5.1.2008
Suomesta löytyy…satakunta sellaista ihmistä, joiden avioliittojen lukumäärä alkaa muistuttaa linjalaivaa eli avioliiton satamaan on purjehdittu peräti kuusi kertaa.